HTML

Zenemplén, avagy egy amatőr fesztivál története

A blog célja megismertetni egy kicsi faluban zajló amatőr rockzenei fesztivál történetét, bemutatni napi harcait.Az életben maradásért, és céljainak elérését.

Friss topikok

  • Manó95: Yeah! Ezek a szavak...zene füleimnek :) Igyekszek ismét invitálni néhány barátom;) (2011.03.14. 16:01) 2011
  • zenemplén: Terveink szerint a két főzenekar.A Hollywood Rose és a Bikini tagjai. (2010.05.28. 09:57) A főnyeremény

Linkblog

Zenemplén 2012. július 5-6-7

2012.04.17. 12:03 zenemplén

 Sziasztok

Nagyon-nagyon közeledünk az idei fesztiválhoz. A szervezés 110 %-on zajlik, folyamatosan bővül a fellépők listája. A honlapunk 1-2 napon belül új és friss információkkal indítjuk újra.

Az idei fesztivállal- a tavalyi visszajelzések alapján- az alapokhoz szeretnénk visszatérni. Természetesen nem a minőségre gondolok itt. Hanem ismét azt szeretnénk nektek nyújtani, amiért-talán- kicsit más ez a fesztivál. Igyekszünk még vendégbarátabbak lenni, meghagyni a családias hangulat atmoszféráját. Azt szeretnénk, hogy a minden látogató nagyon jól érezze magát!!

Ennek jegyében minden egy kicsit más lesz idén. Természetesen a napok végén ismét egy "nagyobb" névvel találkozhattok majd. A pénteki napon a METALLUST (Metallica) tribute vár Titeket, szombati napon pedig a ma már visszatérő vendég, az AB/CD (AC/DC). Napközben természetesen nem maradhatnak el az "amatőr" zenekarok köncertjei, csütörtök és szombat este pedig ismét Retro Buli!!

Idén is megrendezésre kerül a nulladik nap csütörtökön. Ezen a napon kerül megrendezésre a Fáziskésés és a Zenemplén Jam bulija. Ennek lényege, hogy zenészbarátainkkal adunk elő ismert és saját számokat. A dolog lényege, hogy próba nélkül fog menni a koncert, minden dal a nézők szeme előtt fog megszületni.

Természetesen- jelentkezőktől függően- idén is szeretnénk megrendezni a "Pionyírok előre bátran" nevű koncerteket, ahol kezdő, első koncertes zenekarok bemutatkozása válna lehetővé. 

A napközbeni programok természetesen idén is meglesznek tartva, bízva abban, hogy mindenki talál kedvére valót. 

Hideg sör az természetes, viszont terveink szerint helyi termelők borait is tudjátok a helyszínen górcső alá venni a felállított borstandokon.

A jegyárakat idén nem emeljük (kivéve a csütörtöki napot, ahol a napijegy idén 300 Ft helyett 500 Ft lesz).

A lényeg, hogy várunk Titeket 2012. július 5-6-7-én a hercegkúti Sportpályán! Mi ott leszünk! És te?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zenemplen.blog.hu/api/trackback/id/tr274456566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása